SUOMI TARVITSEE MUUTOSTA
- ja haluan olla sitä tekemässä.

Tulevalla vaalikaudella prioriteettejani ovat:


* Julkisen talouden tasapainottaminen
Velkaantuminen on pysäytettävä ja talous saatava kasvuun mm. lisäämällä työnteon kannustavuutta ja kasvattamalla TKI-panostuksia.

* Oppimistulosten ja osaamistason nosto
Resurssit on kohdennettava siihen, että kaikki oppivat kouluissa perustiedot ja -taidot ja että kouluissa on hyvä olla, oppia ja opettaa. Suomi voi tulevaisuudessakin pärjätä vain korkealla osaamisella, joten oppimistulokset ja osaamistaso on saatava taas nousuun.
* Lasten ja nuorten fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin edistäminen
Nyt on aika kannustaa lapset ja nuoret liikkumaan enemmän. Mielenterveyspalvelujen saatavuutta on parannettava niin, että hoitoa saa oikealla tasolla, oikeaan aikaan. On myös senioreiden etu, että nuoremmat sukupolvet ovat hyvässä toimintakunnossa ja jaksavat käydä koulua, opiskella ja tehdä töitä.
* Sote-palvelujen saatavuuden ja laadun turvaaminen
Sote-järjestelmä tarvitsee korjauksia heti, vaikka hyvinvointialueiden toiminta on vasta käynnistynyt. Sääntelyä on purettava, jotta voidaan ottaa uusia toimintamalleja käyttöön ja vapauttaa hoitajien aikaa hoitotyöhön.Asiallinen tyyppi

Minulle tärkeää – ja itselleni luontaista – on asiallinen tapa tehdä politiikkaa. Koen, että asioiden liiallinen yksinkertaistaminen ja someöyhötys vievät ihmisiltä luottamuksen ja mielenkiinnon politiikkaa kohtaan. Uskon, että enemmistö suomalaisista toivoo poliitikoilta asiallista käytöstä ja asia-argumentteja. Asioita saa myös parhaiten aikaiseksi, kun osaa asiat ja kykenee neuvottelemaan ja tekemään kompromisseja.

Monipuolinen

Osassa ulkomainoksistani lukee "monipuolinen". Kuvassa on lempiharrastusteni, jalkapallon, tenniksen ja salibandyn varusteita. Ja tosiaan, tykkään harrastaa erilaisia lajeja monipuolisesti, mutta monipuolisuus on mielestäni valttia myös politiikassa. En koe olevani yhden asian tai yhden sektorin poliitikko, vaan enemminkin generalisti. Minulla on  vahva tausta koulutus- ja sivistyssektorin asioiden parissa, ja viimeiset pari vuotta ovat puolestaan olleet hyvin sote-painotteisia uusien hyvinvointialueen luottamustehtävien ja terveysteknologia-alan työni takia. Isojen sivistys- ja sote-sektorien lisäksi olen erittäin kiinnostunut mm. ilmasto- ja ympäristökysymyksistä sekä talousasioista. Koen, että taloudellinen ja ekologinen kestävyys ovat perusta, jonka päälle kaikki muu rakentuu.