Lämmin kiitos kaikille minua eduskuntavaaleissa äänestäneille ja tukeneille.

3852 ääntä on erinomainen tulos, vaikka se ei tällä kertaa läpimenoon riittänytkään. Tv:stä tutut ehdokkaat kiinnostivat nyt enemmän, ja he pääsevät tuomaan oman, hienon osaamisensa eduskuntatyöhön. Lämpimät onnitteluni kaikille valituksi tulleille.

Vaikka en tullut valituksi eduskuntaan, jokainen minulle annettu ääni oli kuitenkin tärkeä. Se oli ääni asiaorientoituneelle politiikan tekemiselle ja arvoliberaalille, sinivihreälle kokoomuspolitiikalle. Lisäksi äänet olivat osaltaan varmistamassa kokoomuksen vaalivoiton ja kaksi lisäpaikkaa Uudenmaan vaalipiiristä.

Olen erittäin tyytyväinen kampanjaan, jonka teimme upean vaalitiimini kanssa. Sain tuoda esille niitä arvoja ja asioita, joihin uskon, ja kohdata ja jututtaa satoja ja satoja ihmisiä. Minulle on tärkeää toimia politiikassa niin kuin oikeaksi ja itselleni luontevaksi koen, ja samalla linjalla aion jatkaa tulevaisuudessakin.

Vaikuttamistyöni jatkuu Espoon kaupunginvaltuustossa ja -hallituksessa ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettuna, kokoomuksen ryhmän puheenjohtajana ja aluevaltuuston neuvottelutoimikunnan puheenjohtajana. Työtä riittää!

***

Nettisivuilla on perustiedot toiminnastani Espoon kuntapolitiikassa ja Länsi-Uudenmaan aluevaltuustossa sekä blogikirjoituksia, videoita ja lehtihaastatteluja.

Postailen erilaisista politiikan aiheista säännöllisesti myös sosiaalisessa mediassa. Kannattaa siis ottaa sometilini seurantaan. Linkit löytyvät sivun alaosasta.